4 x 20 fra Ove Thue

4 x 20 fra Ove Thue – rykende fersk CD-pakke

4x20 fra Ove Thue, forside, bildeKJØP CD-PAKKEN HER, direkte fra nettbutikken min!

Last ned heftet med sangtekstene her (pdf – 0.9 MB)
Last ned heftet som følger CD-pakken her (pdf – 4.5 MB)

Samlingen består altså av fire cd-er med 20 låter på hver cd, og samtidig gir jeg Wirkola 4 x 20 i stil. Her følger litt om hva som finnes på de fire cd-ene.

CD 1: På cd 1 får du høre utvalgte låter fra Safts første og tredje LP og fra Br. Thue LP-en fra 1975 og fra Friday Night fra 1976.

CD 2: Starter med utvalgte låter av Brødrene Thues Ensemble fra to Gammelpop samleplater samt noen singler. Så følger tre låter fra barneplaten «Bakeren og Feieren» fra 1976 og tre låter fra karnevals-kassetten fra 1984, samt en låt fra musikalen «Dans med oss Gud!» fra 1982. Så følger noen enkeltlåter fra singler vi ga ut, og så avsluttes cd 2 med et par av mine låter som er gjort populære av andre artister.

CD 3: På cd 3 får du høre de gode gamle klassiske Brann-sangene fra cd-en «Vi går frem», samt et par sanger fra Brann Gallakassetten og cd-en «Eg e Brann Fan», som jeg fremdeles har på lager.

CD 4: Begynner med de beste låtene fra LP-en «Tekst og Musikk» fra 1980 og «Flåmsbanevisen» fra 1984, som mange sikkert blir glad for å høre igjen. Resten av cd 4 består av sentrale låter fra mitt samarbeid med Ivar Medaas; «Bymann og Stril»-kassetten og LP-en «Ansikt til Ansikt» fra 1987, samt et par låter fra en cd jeg ga ut på egen hånd, uten å få den særlig godt markedsført. Bortsett fra de 12 Saft-låtene og Brann-sangene er nesten ingenting av denne samlingen tidligere blitt digitalisert, så det var jammen på tide, om jeg selv tør si det. God fornøyelse!

Share Button

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *