Ove "Wirkola" Thue

Velkommen til min hjemmeside!

Velkommen til min nye hjemmeside, 2015 er blitt et velsignet år for meg, med min nye hjemmeside og med digitaliseringen av mine gamle slagere fra 70, 80 og 90-tallet.»

4×20 fra Ove Thue” vil bli lansert på Nøstebodene 10. september kl 19, men vil være tilgjengelig for kjøp på denne hjemmesiden allerede fra juni 2015. Det har tatt meg ca 3 år å få ferdig samlingen, som kommer ut som bok med 4 cder, og ca. 150 sider med historikk, bilder og samtlige tekster på de 80 låtene. Historikken kan du se igjennom her på siden, er lagret som PDF vedlegg. Jeg har mange å takke og det er gjort i forordet på historikken. Samlingen blir utgitt av Bodoni forlag og kan derfor kjøpes både i bokhandel og plateforretninger, og altså her på hjemmesiden min. Jeg har også i 2014 vært i Havnelageret Studio hos Daniel Birkeland og spilt inn helt nye låter til en vise-rock cd med arbeidstittel: Vise-rock mot bombe-sjokk, og en cd med mine bergens-relaterte sanger. Men jeg venter med å gi ut dette til lanseringen av 4×20 er ferdig.

Jeg har også planer om å lage en cd med sanger om buekorps, flere av disse sangene finnes i viseboken min: Bergenssangboken, viser for Bymann og stril, som du også kan bestille via hjemmesiden. Jeg jobber for tiden for det meste solo, men har de siste årene hatt et musikalsk samarbeid med Per Bolstad, som spiller trekkspill og Elisabeth Vannebo, som spiller tuba. De tre siste årene har vi med programmet: Trekkspill, tuba og Ove Thue, hatt mange konserter for den Kulturelle Spaserstokken i Bergen og omegn, og i 2013 spilte vi for 450 pensjonister fra hele Sogn og Fjordane i den nye Kvikne- salen på Kvikne Hotell i Balestrand, som vi kan se bilde fra her på hjemmesiden.

mvh. Ove

Share Button

En tanke om “Velkommen til min hjemmeside!

  1. Heisan

    Gratulerer med hjemmesiden og utgivelsen av boksen. har nettopp bestilt den. JHeg gleder meg som en unge til å høre på den.

    Takker forøvrig for hyggelig prat på bønesbussen 10.08. og håper butikken og det hele går bra.

    Med vennlig hilsen
    Tim Nordahl

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *