Ove Thue: artist, trubadur, entertainer, låtskriver og tekstforfatter

Thue, tuba og trekkspill, bilde.

Thue, tuba og trekkspill, sammen med Per Bolstad og Elisabeth Vannebo. Her i Balestrand.

Jeg opptrer som oftest solo og har et program for de fleste anledninger, som konserter, bedrifts- og institusjons-fester, familie-show, styremøter med kulturelt innslag, Runde dager og Brann-show.

Etter å ha arrangert utallige cup-finale-show siden 70-tallet, viste det seg å bli enda gøyere når Brann vant serien i 2007. Brann- supportenes sug etter Brann-sanger og seiers-rus ga meg nok å gjøre etter at gullet kom hem i 07, og alle stedene jeg spilte ble det kjempestemning og ekstatiske tilstander.

I de tre siste årene har jeg også samarbeidet mye med Per Bolstad og Elisabeth Vannebo. Vi har bl. a. hatt mer enn 50 konserter for Den Kulturelle Spaserstokken, og har også hatt konserter i andre sammenhenger. Vi har også samarbeidet i studio og spilt inn sanger til en vise-plate, som vil komme ut etter lanseringen av 4×20-samlingen. Til neste år i 2016 er det meningen å lage en ny cd med mine egne Bergens-sanger, og jeg har i tillegg stoff til flere nye cd-prosjekter, med låter som lengter etter å bli spilt inn.

Share Button

3 tanker om “Ove Thue: artist, trubadur, entertainer, låtskriver og tekstforfatter

 1. Kjære Ove
  Etter at vi fekk den flotte CD-samlinga di, har det vore fest kvar einaste dag her i heimen.
  Vi fryder oss over musikken du no har spelt inn på nytt (også er det så deilig å høyre Elisabeth Vannebo sin tuba )
  Fabelaktig cd-pakke – noko for einkvar alder – du er unik Ove.
  Hadde vore fint med relansering av Trygve Thue sin Beach Boys på norsk også (den fekk for lite merksemd når den kom ut – fordi den et betre enn Beach Boys)
  Heia brødrene Thue – dåkke e eineståande

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *